Kickstart my heart

Kickstart my heart

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Scream for me Helsinki!

Ihanaa mutta samalla tylsää olla taas kotona. Viime viikolla torstai aamulla lähdettiin sukulaisten luo ja neljä kyläpaikkaa kierreltiin päivän aikana. Oli mukavaa nähdä M ja koirat pitkästä aikaa kun he Turusta olivat tulleet pohjanmaalle lomailemaan. Torstaina tarkoitus oli tulla illalla kotiin mutta äiti sitten ehdotti että jäätäisiin heille yöksi Viljamin kanssa ja niin sitten jäätiin. Perjantaina päivällä tultiin käymään kotona, pakattiin tavarat ja otettiin Juuso kyytiin ja niin lähdettiin takasin mummulaan, koska seuraavana aamuna oli lähtö Helsinkiin niin ajateltiin että vauvaa ei tarvitse herättää niin montaa kertaa jos mennään jo valmiiksi vanhempieni luo. Perjantai illalla vähän saunottiin yms ja aikaisin nukkumaan että jaksaa aamulla herätä. Aamulla sitten Viljamin toisella yösyötöllä herättiin koko porukka ja vähän yli tunnin päästä lähdettiinkin jo kohti helsinkiä.

Menomatkalla ainakin jaksoi väsyttää...
Viljami alkoi heräillä vähän ennen Ideaparkkia joten päätettiin sitten että siinä olisi sopiva väli pysähtyä. Ruokapaikkaa hetken siinä arvottiin ja päädyttiin Raxiin. Puolitoista tuntia meni ideaparkissa ja se olikin Viljamin rytmille sopiva ja loppumatkankin jaksoi väsyttää aina siihen asti kun helsingissä auto pysähtyi hotellin luona. Automatka meni vauvan osalta paremmin kun hyvin koska tuo pienimies ei oikein viihdy nykyään tuossa istuimessaan, pitää vaan osata ajoittaa automatkat sopiviin väleihin.

Hotellilla oltiin sitten jonkin aikaa ja valmistauduttiin ja ennen seitsemää lähdettiin kävelemään kohti olympiastadionia, Juuso ja Viljami jäi viettämään hotellille poikien iltaa. ;) Olympiastadionilla kerettiin nähdä vielä Amorphis ja yhdeksältä alkoikin sitten Iron Maiden. Melkein koko ajan oli mielessä että kuinkahan niillä sielä sujuu kahdestaan kun eivät ole olleet muutamaa tuntia kauempaa kahdestaan ja nyt olivat 5 ja puoli tuntia. Olin myös ihan pimennossa kun stadionilla oli niin paljon ihmisiä joten puhelin ei toiminut... Viestit ei lähteny eikä niitä myöskään pystynyt mulle lähettää, facebook ei toiminut eikä netti ylipäätään mutta onneksi heti kun pihalle tultiin aitojen sisäpuolelta meni viestitkin perille ja sain tietää miten pojilla menee. Matkalla hotellille mentiin vielä hesen kautta ja haettiin vähän iltapalaa!

Aamulla sitten käytiin aamupalalla ja pakkailtiin tavarat ja ahtauduttiin taas autoon ja siitä alkoi kotimatka. Viljami nukkui taas ideaparkkiin asti joten siellä pysähdyttiin. Kierreltiin pari kolme tuntia kauppoja ja käytiin syömässä, loppuvaiheessa Viljami jo nukahti hetkeksi syliin ja oli jopa heräämättä kun siirsin vaunuihin nukkumaan ja siinä se katseli unia sen aikaa kun syötiin. Muuta en oikeastaan ideaparkista löytänyt kun Viljamille vähän vaatteita. Tampereelle asti Viljami jutteli autossa ja Tampereella hetken itki mutta nukahti sitten ennen Ylöjärveä ja nukkui kotiin asti, eli hyvin meni kotimatkakin.
...Ja niin väsytti kyllä tulomatkallakin :)


Isin kanssa piti vähän kokeilla koneita ;)
Eilen oltiin vaan kotosalla, päivällä käytiin mummun ja paapan kanssa kaupassa kun päästiin samalla kyydillä, on se hyvä että palvelu pelaa kun mummulta sai kyydin ja kantoi Viljamia kaupassa sen aikaa kun keräsin ostokset ja paappa sitten kantoi meidän ostokset hissiin asti, pääsin kerrankin helpolla! :)

Huomenna mennään taas treffailemaan vauvoja vaikkei meitä taida tällä kertaa tulla kun muutama. Ekaa kertaa päästään tuohon melkein viereiseen taloon S:n ja J:n luo, taidetaan vaan kantoreppuilla sinne kun on niin lyhyt matka. Tänään mennään taas katsomaan yhtä asuntoa, en tiedä monesko se jo on, oisko kymmenes tms, katotaan jos tällä kertaa tärppäis ja ois meidän toiveita vastaava asunto... Nyt taidan siirtyä lattialle pikkumiehen viereen leikkimään, se nimittäin melko kärsimättömänä tuossa yrittää kiljahdella. :)

2 kommenttia:

  1. Onhan se, kasvaa vaan liian äkkiä, pian se on jo yhtä iso kuin sun pieni vauva! :)

    VastaaPoista