Kickstart my heart

Kickstart my heart

torstai 25. lokakuuta 2012

Torstai-iltaa

Tänään on ollu ihana päivä! Aamulla jo odotin innoissani että milloin sitä lunta tulee ja päivällähän sitä sitten alkoi sataa. Oli kiva liukastella autolla töistä kotiin kesärenkailla vaikkei mulla oo matkaa kun puoli kilometriä niin siinäkin sai jo keskittyä että tiellä pysyi varsinkin kun alla on tuo mun auto. Kotona oli kiva istua keittiössä ja katsoa ulos kun satoi oikeen kovaa lunta, tuli heti ihan joulufiilis. :)

Tänään myös töissä ensimmäistä kertaa tuntui oikeen kunnolla masussa potkuja. Niitä tuli vain joku viisi potkasua, mutta oli kyllä sen verran voimakkaita että tällä kertaa olin ihan varma että potkuja ne oli. Nyt illemmalla myös kotona on oikeen ahkerasti vauveli potkinut ja liikkunut. Potkut tuntuu jo myös ulkoapäin kun pitää kättä mahalla. :)

Maanantaina ensin aamulla kun heräsin tuli supistuksia ja myös töissä päivällä tuli supistuksia, kerkesin jo huolestua aika kovaa mutta onneksi maanantain jälkeen ei ole enään tullut ja toivottavasti niitä nyt ei vielä tuliskaan, kun viimesillä viikoilla vasta kuuluis tulla. Hassua muuten miten äkkiä vauva on nyt kasvanut. Ei oo montaa viikkoa kun se oli vasta joku 40mm pitkä ja painoi 0,5 grammaa, niin nyt se on jo 135 grammaa ja 16cm pitkä!! :D

Nyt taidan maata loppuillan kynttilänvalossa sohvalla ja katsoa teeveetä fleecepeiton alla. Ja voi olla että välillä käyn ikkunalla tarkistamassa ettei toi lumi oo kadonnut mihinkään! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti