Kickstart my heart

Kickstart my heart

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Syysjuhlat

Olipas eilen pitkästä aikaa tositosi kiva ilta! :) Aamulla olin "töissä" mun entisessä työpaikassa, värjäsin ensin aamulla äitin hiukset, sen jälkeen Sonjan hiukset ja päivällä vielä Juuso tuli ja leikkasin sen hiukset. Viiden aikaan lähdettiin sitten Molpeen Heikin ja Epun syysjuhliin, oikeesti ne oli kyllä Epun piilo 50v synttärit, se ei vaan halunnut järjestää synttäreitä. :D Sielä oli naiset nauttinu talon tarjoiluista, joten hihitys raikas kyllä koko illan, ja kaikilla oli miehet kuskeina! Vähän myöhemmin sinne tuli myös 8 viikkoinen pikkunen vauveli. Kaikilla oli kauhea vauvakuume heti kun vauva oli hetken ollu varmaan melkeen jokasen naisen sylissä ja siitähän ne rivot jutut sitten lähtikin ja sai kyllä nauraa monen kuukauden annoksen. :D Pikkuhiljaa siitä ihmiset väheni ja mekin lähdettiin yheksän jälkeen. Mutta oli kyllä tosi hauska ilta, olispa useammin tommosia...

Tänään ajattelin mennä käymään mumman ja paapan luona tossa myöhemmin päivällä, tekee mieli mumman lättyjä ja mansikkaa! Ensviikonloppuna mennään perjantaina kattomaan Billy Talentia, millähän jaksan valvoa niin myöhään kun tullaan yöllä vasta kotiin kun meen viikonloppusinkin jo kymmenen jälkeen aina nukkumaan kun en pysy enää hereillä. :D Lauantaina meillä on töistä virkistyspäivä, tulee varmaan taas hauska ilta!

Viikon verran mulla on ollut ihania kipuja niin mahassa kun selässäkin, mutta sen seurauksena perjantaina kun katoin ensimmäistä kertaa kunnolla peiliin koko viikolla olin kasvanu vaikka kuinka paljon! Ensimmäistä kertaa itekkin näin sen, miten paljon maha oli viikossa kasvanut. Potkuja oon yrittänyt vähän joka ilta sängyssä odotella, mutta tuloksetta. Yhtenä iltana luulin että tuli potku, mutta en edelleenkään tiedä oliko se potku vai ei, joten tulin siihen tulokseen ettei se ollut, mutta eihän sitä ikinä tiedä. :) Nyt vähän harmittaa etten oo joka viikko ottanut mahasta kuvaa, vaan edellinen kuva on 12 viikolta ja nyt vasta 15 viikolla otin seuraavan mutta ehkä tästä oppineena koitan nyt joka viikko muistaa ottaa edes yhden kuvan.

                                                         15+0 masu :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti