Kickstart my heart

Kickstart my heart

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Uusi työ

Ensimmäinen viikko töissä meni äkkiä. Meitä on kiva pieni ryhmä meidän "osastolla" ja aika rentoa työtä muutenkin. Kolme ensimmäistä päivää meni hyvin, vaikka huono olo olikin niin ei silti töissä tarvinnut oksentaa, mutta torstaista asti on nyt ollut yhtä helvettiä... Torstain ja perjantain jouduin töissä ravata vessan ja työhuoneen välillä vähän väliä, ainoa vaan että töissä vessat on melkeinpä toisessa päässä taloa kun missä työskentelen, joten se matka sinne tuntuu kestävän ikuisuuden. Samaa on jatkunut illat kotona ja nyt koko viikonlopun, tää itseasiassa on vaan pahentunut päivä päivältä. En tajua miten joku voi nauttia raskaana olemisesta???? Ainakaan tässä vaiheessa. Itse ainakin vihaan tätä mun oloa enemmän kun mitään muuta ja tekisin melkeinpä mitä vaan että pääsisin tästä eroon. Odotan kun kuuta nousevaa jos tää olo parin viikon päästä helpottais niinkun "kirjoissa" sanotaan, mutta tuskinpa. Sekin jo auttais että lähtis tää pahin ja olisi vaikka semmosta mitä alussa oli että tän kanssa pystyi vielä elämään.
Ennen auttoi syömisellä ja nukkumisella pelailu, enään ei. Mulla on huono olo ennenkö syön, sitten helpottaa hetkeksi, ehkä kymmenen minuuttia, ja sen jälkeen tulee vielä huonompi olo mitä oli ennen ruokaa ja oksennan kaiken pihalle, jonka jälkeen on taas kuvottava nälkä olo ja pitää syödä ja sama ympyrä alkaa taas. Oon kyllä varautunut siihenkin että tätä saattaa jatkua synnytykseen asti, mutta jos niin käy, en tiedä miten jaksan tätä kun oon jo nyt niin loppu.

Perjantaina kävin äkkiä kirpputorilla kääntymässä, sielä oli nyt tosi paljon tavaraa, enemmän kun koskaan ennen on ollut mutta en silti jaksanut oikeen kattella mitään, vaikka vauvalle yritin keväthaalaria metsästellä. Kiersinkin koko kirpparin alle kymmenessä minuutissa ja äkkiä vaan kotiin lepäämään. Meidän oli tarkoitus nyt tänä viikonloppuna olla Tukholmassa, mutta sekin reissu jouduttiin perua, katotaan jos joulun jälkeen olisi parempi mahdollisuus.

Torstaina olis neuvola aamulla ja parin kolmen viikon päästä luultavasti ensimmäinen ultra! Voi kun olis kiva jo nähdä meidän kirppu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti