Kickstart my heart

Kickstart my heart

maanantai 6. elokuuta 2012

Lomaa

Oon taas ollut vähän laiska kirjottelemaan, mutta tässä on ollut niin paljon kaikkea etten oo kerennyt! Mutta nyt on hetki aikaa kun oottelen että saan 11 soittaa lääkäriin kun alkaa puhelinaika. :) Viime viikko mulla oli lomaa mutta se meni yhdessä hujauksessa. Alkuviikolla en edes muista mitä tein, ainakin maalasin leikkimökkiä joka eilen maalattiin toiseen kertaan ja tänään maalaan sen kolmanteen kertaan kunhan tästä hilailen tuon takamukseni vanhempien luo mutta taidan sen tehdä vasta sitten kun oon soittanut sinne terveydenhoitajalle tai mikä onkaan.. Torstaina oltiin Tampereella äitin kanssa. Ostin Pentikistä semmosen kolmekerroksisen tarjoiluvadin.
                                       Tämmönen, vähän huono kuva mutta...

Sitten ostin pentikistä myös yhden kannun mitä oon katellu jo kauan mutta en oo malttanut ostaa.
Tykkään tosta väristä, tommonen vaaleenvihree ja noi raidat on tommosia epämääräsiä. Muuta en tainnutkaan tampereelta ostaa paitsi jotain pientä mutta en mitään isoa. Keskustorilla oltiin klo14 ja klo18 kattomassa veriveljet musikaalin esittelyä, Jussi on siinä kertojana joten nooo sen takia siellä oltiin.. :D Siinä jaettiin myös semmosia lappuja että vaan sinä päivänä kun ostaa liput siihen musikaaliin, saa kaksi yhden hinnalle, joten mehän tietysti heti sitten sinne mummoruuhkaan hakemaan lippuja. Oli enään eturivissä ja parvella paikkoja, joten jouduttiin sitten ottamaan ihan edestä. Eli teatteriin 8.9.! Kaheksalta oltiin sitten taas keskustorilla kun Jussin bändi esiintyi sielä ja sen jälkeen vielä hetki siinä oltiin ja lähdettiin sitten autolle ja kotiin.

Perjantaina satoi niin lähdettiin ensin seinäjoelle mutta päätettiinkin sielä sitten että mennään keskiselle. Sieltä löytyi kans kaikkee pientä. Löysin sieltä myös muutaman ihanan huonekalun jotka haluan, täytyy ne käydä varmaan tossa joskus joulun jälkeen hakemassa jos niitä vielä on, niin saadaan makuuhuone jo valmiiksi... :)

Eilen tulin Juuson luo niin se oli täälä siivonnut ja pessy kaikki lattiatkin! Tai entiiä oliko se kaikkia pessy, saattaa olla että se vaan huijas.. :D Se oli kans tiskannu ja sitten se teki meille vielä illalla ruokaakin! Olispa miehet aina noin ahkeria! :D Käytiin sitten illalla vielä lenkillä tuola pururadalla ja sen jälkeen kierreltiin tuola teollisuusalueella ja tultiin kotiin. Juuso meni jo nukkumaan mutta mä katoin yhden elokuvan vielä.

Huomenna tai keskiviikkona meidän pitäis nähdä vihdoinki tyttöjen kanssa! kivaa:) Torstaina meen töihin ja viikonlopuksi mennään Kalajoelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti