Kickstart my heart

Kickstart my heart

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Asuntomessut

Eilen lähdettiin aamulla aikasin tampereelle ja mentiin asuntomessuille. Joku 5 tuntia siellä kierreltiin. Talot oli joo ihan hienoja mutta viime vuoden messut oli enemmän mun makuun, tai sisustus yms. Nyt oli tosi paljon valkosta, tai siis niin että IHAN kaikki oli valkosta ja aika paljon kaikkea kiiltävää esim valkoset kiiltävät lattiat... En muutenkaan niin hirveesti tykkää moderneista taloista ja sisustuksesta ja eihän tuola paljon muuta ookkaan. :D Yhden talon keittiö/olkkariin rakastuin, se oli tosi avoin mutta silti sisustettu niin että se oli tosi kodikas, semmosen haluaisin itellekkin! Ja se keittiö oli aivan ihana! Lastenhuoneita oli paljon vähemmän kun viime vuonna mutta ne oli tosi kivan näkösiä melkein kaikki, tosi värikkäitä jne. Pihat oli kivempia kun viime vuonna, näkyi että niihin oli panostettu, ja monessa oli uima-allas tai jonkunlainen lampi viritelmä, ne oli kivoja. Messujen jälkeen mentiin takasin keskustaan ja kierreltiin parissa kaupassa ja mentiin sitten syömään ja ruoka oli taas kerran aivan ihanaa! nam<3 voisin syödä tuolla vaikka joka päivä! :D

Puol 7 aikaan lähettiin vaasaa kohti mutta pysähdyttiin ylöjärvellä Tiian luo nopeesti ja oltiin siinä hetki ja sitten taas jatkettiin matkaa. Tänään nukuin 11 asti vaikka piti kyllä herätä jo 9-10 aikaan mutta oli niin väsy. En oo oikeen kerennyt tehdä vielä mitään ja Juuso tulee jo kohta varmaan töistä. Ollaan nyt ainakin keskiviikkoon aitin ja iskän luona kun ne on reissussa niin jonkun pitää kissoja hoitaa. Tänään mennään illalla Juuson porukoille sen pikkusiskon seuraks pariksi kolmeksi tunniksi ettei sen tarvii olla yksin. Huomenna sitten alkaa viimenen työviikko, tosi nopeeta menny aika! Tästä viikosta tulee kyllä varmaan hiljasin viikko, kun asiakkaat jo jaksaa oottaa ens viikkoon että Jaana tulee takas.

Juuso osti mulle vihdoinkin viime viikolla valmistujaislahjan! Enhän mä oottanukkaan sitä kun pari kuukautta.. Snö:n käsikorun ja sitten kultajousesta nilkkakorun!

                               Äitin kultamussukka on ollu tänään vähä väsyny:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti