Kickstart my heart

Kickstart my heart

perjantai 9. elokuuta 2013

Taiteiden yö

Huh, kun hurahti viikko taas nopeasti perjantaihin! Viljami nukkuu edelleen yöunia, valvoi aamuyöllä 2 ja puoli tuntia joten taitaa siitä johtua. Viime viikonloppuna sain hieman omaa aikaa kun pojat jäi kotiin ja tämä mamma suuntasi Hämeenkyröön Hämyvestareille, tosin yhden bändin vain kävin katsomassa ja aamuyöllä viiden aikaan olin takaisin kotona. Sunnuntai oltiin vanhemmillani maalaamassa leikkimökkiä joka saatiinkin onneksi valmiiksi. Tällä viikolla ei olla tehty oikeastaan mitään, silti aika mennyt tosi äkkiä!
Eilen vaunuteltiin kaupungille viideksi kun Juusolla loppui moottoripyörän ajotunti ja jäätiin sitten taiteiden yöhön. Käytiin syömässä raxissa ja kierreltiin vähän kaupungilla. Puoli yhdeksän maissa tultiin kotiin ja Viljami oli tooooosi yliväsynyt, joten yhdeksältä jo laitoin pojan nukkumaan mikä ei onnistunutkaan ihan niinkun elokuvissa. Ensin poika huusi vajaa puoli tuntia ennenkö sain edes syötettyä kun ei suostunut raivopäissään ottamaan tissiä, eikä myöskään tuttia. Nooo pikkuhiljaa yritin tarjota ja lopulta alkoi ottaa pieniä maistiaisia ja välissä taas huutoa mutta kyllä se tissi lopulta sitten alkoi kelvata! Tällä kertaa omaan sänkyyn nukahdettiin melkein heti ja ilman huutoa, tosin oli tissin jälkeen jo sen verran silmät ummessa että taisi jo puoliksi nukkua kun sinne omaan sänkyyn siirrettiin. Viitisen minuuttia poika siinä raotteli silmiä mutta lopulta uni voitti. Yö meni taas vaihteeksi huonosti, heräiltiin se miljoona kertaa ja tosiaan vähän yli viidestä vähän vajaa kahdeksaan poika oli hereillä ja kello kohta 12 niin nukkuu edelleen..
Tänään mennään illaksi Juuson vanhemmille ja huomenna aamulla pitäisi jo 10 olla Juuson serkun konfirmaatiotilaisuudessa ja sen jälkeen rippijuhlat heillä kotona, saas nähdä millä keretään noin aikasin.. ;)
Lopuksi pieni kuvapläjäys menneeltä viikolta!
Viljami ja uuden ratasosan kokeilu!


Meillä osataan jo pitää lelua kädessä! Ja syödä sitä....


Äitin rakkain möhkäle<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti