Kickstart my heart

Kickstart my heart

torstai 1. elokuuta 2013

4kk neuvola

Tänään oli Viljamin 4kk neuvolalääkäri. Neuvolan puolella oli taas sama sijainen joka oli myös 2kk neuvolassa, tällä kertaa hän ei kuitenkaan lapsettomana jaellut neuvojaan joten jäi positiivisempi mieli. Kasvu oli hyvässä vauhdissa ja pelkällä maidolla kehotettiin jatkamaan, katsotaan, voi olla että ensi viikolla kuitenkin aloitellaan kiinteitä.
Paino 7580g (6850g)
Pituus 64,1cm (61,2cm)
Päänympärys 43,2cm (42cm)
Neuvolaterveiset: Ihana hymypoika. Kasvaa hienosti. Elimistö terve. Kaikki hyvin!

Neuvolan jälkeen oli lääkäri ja oli oikein mukava täti joka antoi neuvoja vanhalla kunnon maalaisjärjellä jonka kautta itsekin pyrin monesti ajattelemaan! Viljami kovasti naureskeli lääkärille joka jaksoi sille höpötellä kaikenlaista mutta kiukku tuli kun lääkäri katsoi korvat! Kiinteistä myös puhuttiin noitten yöheräämisten takia jos niillä helpottaisi ja vaikka hänkin sanoi että pelkällä maidolla voidaan jatkaa mutta pitää olla terveen itsekäs ja siinä vaiheessa kun en enää jaksa yöllä herätä niin monesti on kiinteiden aika. Tuntuu, että vielä jaksan kohtuullisen hyvin vaikka melko finaalissa olenkin mutta en tiedä tuleeko sitä pistettä ettei jaksa enää, niin koskaan, koska tuon pienen vuoksi teen mitä tahansa. En halua kiirehtiä kiinteiden kanssa ja aloitan ne kun siltä tuntuu, ehkä ensi viikolla, tai seuraavalla, ehkä kuukauden päästä, en tiedä vielä ja aika näyttää.

Neuvolan jälkeen äitini tuli hoitamaan Viljamia, joka oli helppo hoidettava kun nukkui koko sen ajan kun olin poissa. Kävin katsastamassa auton joka ihme kyllä meni jopa läpi! Luulin että olisi pompannut vaikka mistä kun tuokaan ei mistään uusimmasta päästä ole. Korjauskehotuksia tuli kolme mutta ne oli vaan pikkujuttuja ja ei onneksi tarvitse käydä enään uudestaan näyttämässä. Kun tulin kotiin värjäsin äitin hiukset ja loppuilta ollaankin pelattu Juuson kanssa vaan jääkiekkoa ja katsottu tv:tä ja Viljami touhannut lattialla vieressä.

Nukkumaanmeno oli tänäkin iltana melkoinen show ja itkuhan siinä pääsi mullakin kun on niin raskasta katsoa kun toinen itkee. Tunnin verran poika huusi sängyssä, puolen tunnin jälkeen nostin syliin jossa pidin 5-10min sen jälkeen takaisin sänkyyn ja Viljami oli noin 5min hiljaa jonka jälkeen huuto alkoi uudelleen kun oli saanu kerättyä vähän voimaa taas itkeä.. En tiedä kauanko vielä huusi, ehkä puolisen tuntia jonka jälkeen alkoi rauhottua ja sitten 10min pientä kitinää ja samalla silmät meinasi mennä kiinni joka välissä. Pidin kädestä kiinni koko ajan vaikka huusikin ja lopulta pieni sinne nukahti, väsynyt, itkuinen mutta onnellinen äiti katsoi vieressä voittajafiiliksellä pientä tuhisijaa<3

Voi kun toinen on joskus ollut niin pieni<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti