Kickstart my heart

Kickstart my heart

tiistai 26. helmikuuta 2013

Rv 34+4

Teenpä tähän toisen postauksen heti perään kun muuten se jää. Sunnuntaina oli pojun ristiäiset ja pikkuinen serkkuni sai nimeksi Samu Eero Johannes. <3 Kiltisti poika oli tilaisuuden ajan, välillä vähän kitisi kun ahdisti pukeutua pitsimekkoon. ;) Kuvia en omalla kamerallani kerennyt ottaa kun piti kahdella muulla kameralla kuvailla mutta ehkä isältäni koneelta muutaman otan kunhan kotona kerkeän joskus käydä. Vähän ennen juhlia pelotti jos meidän nimistä joku viedään kun muutamat oli meidän etunimi vaihtoehtoa veikannut toiseksi nimeksi, mutta onneksi kaikki nimet olivat eriä ja saadaan edelleen turvautua meidän nykyiseen nimi vaihtoehtoon jos siis poika sattuu tulla.. :) 

Eilen kävin taas neuvolassa ja pitkästä aikaa sokeria oli vaan yksi plussa! Muuten kaikki oli taas normaalisti, masu oli taas kaksi senttiä kasvanut parissa viikossa ja viivan yläpuolella mentiin tälläkin kertaa. Ensi kerralla onkin sitten viimeinen neuvolalääkäri kerta ja samalla lääkäri tekee synnytystapa-arvion ja jos kokee tarpeelliseksi niin laittaa lähetteen vielä eteenpäin sairaalaan röntgeniin ja magneettikuviin lantiosta mutta sen näkee sitten.

Olen aloittanut myös vauvan vaatteiden pesu-urakan, tällä hetkellä kolmas koneellinen tuolla menossa, yhden pesin jo viime viikolla ja tänään siis toinen menossa, ehkä pakkauksen valkoiset vaatteet pesen vielä tänään niin sitten olisi kaikki pestävät pesty. Loppuviikolla ajattelin ainakin osan silitttää, riippuu miten energiaa riittää. :) Huomenna alkaa virallisesti myös äitiysloma. <3

Viime viikolla loppuviikolla koottiin yksi ilta vauvan pinnasänky, sekin tuolla makkarissa sängyn vieressä jo odottelee pienokaista. :) Sänkyyn tulee vielä myös verho mutta se on vähän vaiheessa vielä, kangas ja nauha on kylläkin jo ostettu.
Lopuksi vielä eiliseltä rv34+3 vähän masu kuvia, itsekin eilen vasta huomasin että onhan se jo vähän alkanut laskeutumaan. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti