Kickstart my heart

Kickstart my heart

tiistai 26. helmikuuta 2013

Kihlajaiset

Viime viikon tai siis pitääkö jo kirjoittaa että toissa viikon lauantaina oli meidän kihlajaiset. Stressi oli melkoinen pari kolme viikkoa ennen juhlia lähinnä kaikista asioista mutta onneksi ne on nyt ohi! Aamu meni rauhallisissa merkeissä, herättiin puoli yhdeksän aikoihin ja aloin meikata. Kymmenen jälkeen äitini tuli auttamaan hiusten laitossa ja sain nekin hyvissä ajoin valmiiksi ja sitten enään olikin pukeminen ja valokuvaan lähteminen mutta silti tuli kiire.. Valokuvassa meni alle puoli tuntia ja koevedokset saatiin hakea heti maanantaina ja ihan hyvin oli kuvat onnistunut. Valokuvan jälkeen tultiin kotiin ja kerettiin vähän syödä ja ensimmäiset vieraat jo sitten tulikin, hyvissä ajoin yli puoli tuntia ennen juhlien alkua ettei vaan myöhästy kuten osasin arvellakkin... ;) Vieraita tuli ja meni siinä sitten pitkin päivää ja mukavaa mutta raskasta oli. Illalla tuli sitten vielä kavereita, omalta osaltani loppuilta meni vähän pilalle mutta minkäs teet.

Lahjaksi saatiin paljon kaikkia ihania astioita Pentikistä, oikeestaan kaikki mitä oltiin toivottukin, kahta purkkia lukuunottamatta, saatiin myös Pentikiin kolme lahjakorttia joista kaksi onkin jo käytetty sekä paljon rahaa! Tässä vähän lopuksi kuvia juhlista ja lahjoista:


                                    Väsynyt 3,5 viikkoinen juhlien pienin vieras<3









Toki saatiin myös kasa muita lahjoja kun vaan kuvassa olevat! :) Lahjakorteilla Pentikistä ostettiin kaksi puuttuvaa Kokki-sarjan purkkia sekä ihana lamppu.



Tulipas paljon kuvia yhteen postaukseen, mutta kerrankin näin päin! :) Valokuvauksen kuvia laitan myöhemmin kunhan saadaan noista koevedoksista valittua ne lopulliset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti