Kickstart my heart

Kickstart my heart

lauantai 16. kesäkuuta 2012

Hellllsinki

Helsingin reissustaki on jo yli viikko! Lähettii siis torstai aamulla kuuden aikaan ajamaan tampereelle, vietiin auto ja sit lähettiin kymmeneltä junalla kohti helsinkiä! Ennen kahtatoista oltiin sitten helsingissä ja sielä oli jo paljon mötley porukkaa... Puoli kolmen aikaan mentiin viemään tavarat hotelliin ja laitoin itteni ja vähän yli neljä oltiin sitten kaisaniemessä. Oltiin siinä hetki Juuson kaverin kanssa ennen Crashdiettiä mutta mentiin sitten sinne reunaan missä oltiinkin koko ilta. Crashdietin jälkeen oli Hardcore Superstar ja sitten viimesenä olikohan puoli yheksän kun alotti Mötley Crüe. Oli kyllä paljo huonompi kun 2009! Mutta oli se nyt silleen ihan hyvä mutta parempikin ois voinut olla... Sen jälkeen kun tuolta päästiin pihalle mentiin käymään hotellilla, vaihdoin vähän vaatteita yms ja sitten lähettiin baariin vaikka molemmat oli niin väsyneitä että oltais nukahdettu heti jos vaan oltais menty nukkumaan. Minä+helsinki+suuntavaisto= eksyneet, vihaiset ja väsyneet apinat keskellä taloja ilman mitään tietoa missä ollaan.. Meidän siis piti löytää yks baari mihin olisin osannut pitemmän matkan kautta mutta viisaana kampin kohdalla ajattelin että hähäää oikastaanpas tästä että eikö tää oo ihan sama mihin mannerheimintieltä noi poikkikadut tulee.. Noo tästähän voi arvella ettäjoo, ne mannerheimintien poikkikadut ei tuu siihen ja sitten oltiinkin ihan hukassa kun koko ajan vaan mentiin eteenpäin "katotaan nyt vielä toi seuraava katu".. Siinä olin sitten jo semi hermoraunio kun meidän piti 11 sielä baarissa olla kun pojat alkoi soittamaan ja kello oli siinä vaiheessa 15 tai 20 yli. Lopulta sitten löydettiin takasin kampin kohdalle eli oltiin lähtöpisteessä ja mentiin sitten sen pitemmän matkan kautta ja oltiin vähän ennen puolta. Nähtiin sitten vaan loput poikien soitteloista mutta oli kiva kuitenkin nähdä niitä ja Aapo ja Ripe oli sielä kans niitäkin oli kiva nähdä. :) Hotellille tultiin mäkkärin kautta sitten joskus yöllä en muista moneltako mutta varmaan yhden jälkeen.

Aamulla sitten 11 piti lähteä hotellista, käytiin viemässä laukut asemalle kaappiin ja mentiin kaunpungille kiertelemään. Kolmen jälkeen lähti juna takasin tampereelle ja viiden jälkeen oltiin sitten tampereella ja käveltiin hotellille ja lähettiin hakemaan autoa. Ajettiin sitten Ikeaan ja Biltemaan, ostettiin vaan jotain pientä... :D Sen jälkeen mentiin sitten Napoliin syömään ja hotellille ja nukkumaan! Päivä kierreltiin kauppoja tampereella ja käytiin amarillossa syömässä ja sitten viiden jälkeen tultiin hämeenkyröön. Sielä just Teemu&pojat soitteli. Paljon näkyi tuttuja! :) Myöhemmin illalla oli sitten Jukka poika ja viimesenä sitten Jussi ja neferit. Jussin aikana alkoi sitten siinä lopussa sataa ensin hiljaa ja sitten kovempaa mutta loppuun asti kuitenkin oltiin. Mulla oli väsyneitä seuralaisia yöllä kun ajettiin vaasaan, molemmat nukkui melkeen koko matkan. :D Kiva reissu kuitenkin oli vaikka paljon meni rahaa ja hermot meinas välillä mennä..

Tänä viikonloppuna meillä piti olla tyttöjen ilta mutta yks ei olis päässy niin eikai meillä sitten oo :/ Joten taidanpas tänään lähteä provinssiin koska kiitos Matin saadaan passeja siltä niin ei tarvii maksaa mitään ja saa kulkea passi kaulas sielä. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti