Kickstart my heart

Kickstart my heart

perjantai 26. syyskuuta 2014

1,5v neuvola

Eilen aamulla meillä oli puolitoistavuotis neuvola. Mentiin hyvissä ajoin että Viljami sai leikkiä odotustilassa hetken, viisaana kun ajattelin ettei poika ehkä vierastaisi niin paljon jos kerkeää vähän tottua uuteen paikkaan, noh, kuten varmaan arvaatte se oli turhaa toivo..

Huoneessa oli neukkutädin lisäksi työharjottelija ja minimies huusi minkä kerkesi, oikeastaan koko käynnin ajan. Pieniä taukoja oli välissä, mutta odottappas kun jompikumpi tädeistä erehtyi katsomaan poikaa silmiin tai juttelemaan suoraan hänelle, alkoi huuto. Mittojen ottaminen oli myös melkoinen katastrofi, toinen itki todella kovaa ja rimpuili, jonkunlaiset mitat kuitenkin saatiin otettua. Muita taitojakaan ei meidän rakkaus suostunut näyttämään, mutta pallon kyllä käskystä haki, senkin toki itkulla säestettynä.

Huoneesta kun lähdettiin, pysähtyi myös itkuilut ja vierastamiset kuin seinään ja odotustilaan olisi kovasti halunnut jäädä leikkimään, eikä meinannut autollekkaan tulla. Tuohan oli lääkärineuvola, mutta lääkärin käynti meillä on vasta ensi tiistaina, toisaalta ihan hyvä että saadaan mennä eri päivänä, eipähän Viljamin tarvinnut toista käyntiä putkeen itkeskellä ja toivottavasti se menee vähän vähemmän vierastamisen merkeissä.

Ja sitten niitä kuuluisia mittoja kehiin (suluissa 1v mitat) :

paino 10 800g (10 205g)
pituus 79,4cm (75,6cm)
pipo 49,5cm (48,7cm)

"Hyvä kasvu ja painonnousu. Osaa sanoa muutaman sanan. Kävelee tuetta. Reagoi tuttuihin sanoihin."

Paino oli tasaantunut nollakäyrälle, kun vauvavuosi mentiin +1:llä, Pituus meni vauvavuoden nollakäyrällä ja oli nyt laskenut -1:lle, sitä seurataan, mutta luultavasti tasaantuu ja pituuttakin alkaa sieltä tulla pikkuhiljaa. Lääkärikäynnistä sitten varmaan vielä tulee juttua kun ollaan siellä käyty. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti