Kickstart my heart

Kickstart my heart

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Unikoulua!!

Ensin vähän muita kuulumisia. Eilen käytiin taas kahvittelemassa meidän vakkari kahvilassa Viljamin kummitädin kanssa, ahhhh niitä kakkuja! <3 Ja tottakai juoruttiin tuoreimmat juorut, hihhh, oon kyllä niin onnellinen S:n puolesta! :)
Tänään oltiin katsomassa taas vauva-kavereita. Jouduin herättämään kesken aamupäikkäreiden kun piti lähteä ja kotiin kun tultiin niin nukahti autoon eikä halunnut herätä, joten sain taas vaan siirtää takaisin vaunuihin jatkamaan unia ja yli kaksi tuntia nukkuikin kunnes taas oltiin ilkeitä ja jouduttiin herättämään, ettei nukkumaanmeno venyisi niin myöhälle.
Tällanen ilopilleri tuli mua aamulla makkariin vastalle :)
 

Sitten siihen itse asiaan, eli pienimuotoiseen unikouluun mitä ollaan nyt viimeiset neljä yötä pidetty. Aikomuksena oli tämä unikouluhomma pitää jo ajat sitten mutta aina tekosyiden varjolla se on jäänyt. Nytkään ei oltu etukäteen mietitty että unikloulu pidettäisiin, mutta innostuttiin kun Viljami nukkui itsestään yhden yön ilman tisua. Keskusteltiin sitten että kokeiltaisko josko ensi yökin onnistuis ilman tisua ja hyvinhän se meni! Kolmaskin yö meni hyvin, ilman mitään ongelmaa, mutta neljäntenä eli viime yönä tuli sitten itku ja puoli tuntia Viljami huusi. Sen jälkeen rauhoittui kyllä ilman tisua mutta valvoi vielä tunnin verran kunnes nukahti ja nukkui aamuun asti, eli siitäkin yöstä selvittiin ilman tisukkaa. Ja kun tämä on näin hyvin sujunut, niin eiköhän me jatketa samaan malliin. Ehdoton yötisun kanssa en kuitenkaan ole, jos ei rauhoitu tai millään nukahda, aion kyllä sitä tisua siis ääritapauksessa antaa. 
rakas <3
Nyt jatkan 1v synttärikakun suunnittelua! Synttäreihin on kyllä vielä 1,5kuukautta, mutta tarkoitus olisi tehdä yksi tai kaksi koekakkua ennen sitä, joten aion aloittaa hyvissä ajoin! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti