Kickstart my heart

Kickstart my heart

lauantai 5. tammikuuta 2013

Joulun aikaa ja uuden vuoden taikaa

Taas on yksi vuosi takana ja uusi alkanut, tästä vuodesta tuleekin varmaan elämäni poikkeuksellisin vuosi tähän mennessä! Joulu meni oikein mukavasti, aattona oltiin ensin päivä Juuson vanhempien luona ja illaksi tultiin meille josta melkein heti lähdettiinkin maalle joulukirkkoon ja haudalla käyntien jälkeen mumman ja paapan luo illaksi. Joulupäivä vietettiin sitten äitini sukulaisia kierrellessä ja tapaninpäivänä käytiin Juuson molempien isovanhempien luona. Lahjaksi saatiin kaikennäköistä tarpeellista mitä oltiin toivottukkin, onneksi ei hirveästi tullut mitään turhaa. Vauvakin sai jo monta pakettia, vaatteita, yhden lelun, tutin ja Pentikistä ihanan pyyhkeen!







Tuo Pentikin huppupyyhe on aivan ihana! Anoppi on tainnut oppia kuinka kallis maku mulla on. ;) Ei mutta ihailin sitä kyllä kauan paketin avattuani, nuo korvat on ihanat, samoin tassut joihin saa vauvan käden sitten sisälle! Kiitos Juuson äiti! :)

Välipäivinä käytiin sitten ostamassa turvakaukalo, tai tarkoitus oli mennä vaan katsomaan sitä mutta ostettiin sitten samalla. Brion kaukalo, eniten tykkäsin juuri tuosta Brion mallista, muut oli jotenkin hassun näköisiä enkä oikeen tykännyt niistä ja tuossa on tosi hyvä käteen se kantokahva. Pakettiin kuului myös autoon telakka vai jalusta vai mikä onkaan mutta saadaan se meidän isoon autoon laittaa niin helpompi kun ei tarvitse sitten kun toisessa autossa aina säädellä niiden turvavöiden kanssa.
Viime viikon lauantaina lähdettiin sitten hakemaan vaunuja Seinäjoelta ja samalla jatkettiin matkaa Keskiselle Tuuriin. Keskiseltä ostettiin vauvalle pinnasänky joka on kylläkin vielä paketissa joten siitä ette saa nyt tänään kuvaa niinkuin kaikesta muusta. :D Mukaan tarttui myös vaihteeksi taas vähän vaatteita, ei ainakaan meidän vauva joudu alasti olla kun vaatteita on nyt jo niin paljon!



Vaunut näyttää kuvissa ihan mustilta koska omistan ihanan huonon kameran mutta värihän on siis Capri Brown. Täytyihän niitä käydä sitten heti illalla koeajamassa ulkona kun oli pimeetä eikä kukaan nähnyt ja niistä tuli kyllä samalla sekunnilla tämän äidin silmäterät, en vaihtaisi niitä toiseen merkkiin tms mistään hinnasta! ;) Sisäkoeajokin suoritettiin matkustaja kyydissä kun meidän Peppi-kissa samalla tutustui sisätiloihin. :) Sitten jatketaan Keskiseltä löytyneillä vaatteilla.


Kuten kuvasta voi päätellä, uskalsin ostaa ensimmäisen tyttöjen värisen bodyn! Veikkaanpa että se jää myös ainoaksi ennenkuin pulla on tullut uunista ja tiedetään minkä värinen vauva sieltä tulee. Pinkkiä en kuitenkaan viitsi pojalla käyttää, toisinkuin sinistä jne voi mielestäni käyttää tytöllä, sen takia meidän vaatteet onkin ehkä enemmän "poikavaatteita".

Uusi vuosi meni rauhallisissa merkeissä, vietettiin iltaa Juuson vanhempien luona jossa oli myös Juuson tädin perhe ja ilta meni jutellessa ja syödessä (ja muiden juodessa). Kahdeksitoista mentiin keskustaan, rantaan, katsomaan kaupungin järjestämää ilotulitusta ja sen jälkeen tultiin kotiin, eli olosuhteiden pakosta vaihteeksi tällainen uusi vuosi. :)

Viikolla kävin myös pitkästä aikaa kirpparilla, villalankaa lähdin äitini puolesta sieltä hakemaan mutta kassalla mukana olikin jälleen kaksi vaatetta, yllätys yllätys!

Mutta jos nyt vihdoinkin siirryttäisiin toisiin aiheisiin. Joulua edeltävällä viikolla kävin sairaalassa sokerirasituskokeessa. Sokerilitku oli pahempaa mitä osasin edes kuvitella mutta oksentamatta alas meni! Sen jälkeen sain oman huoneen jossa sitten makoilin sängyllä ja luin lehtiä. Tunnin välein tädit kävi pistelemässä ja puolen päivän aikoihin pääsin kotiin ja sitten se jännitys vasta alkoikin koska sain vasta seuraavana päivänä soittaa neuvolasta tulokset. No, puhelinajan alettua seuraavana päivänä ei neuvolatäti viitsinytkään vastata ennenkö olin pommittanut häntä miljoonalla soitolla. Vihdoin ja viimein kun sieltä vastattiin sain vastaukseksi että mulle soitetaan myöhemmin iltapäivällä, tottakai, pitäkää vaan hullua jännityksessä! :D Puhelin kädessä tyylillä sitten odottelin soittoa iltapäivään asti ja vihdoinkin sieltä soitettiin ja sain tietää tulokset ja kaikki oli hyvin kun normaalin rajoissa oltiin pysytty, vihdoinkin sain huokaista helpotuksesta ja suuri kivi vierähti sydämmeltä!

Viime viikolla oli taas neuvola ja lääkäri, neuvolan puolella käväisin taas vaan nopeasti, paino oli noussut melko vähän ja hemoglobiini laskenut kolmellatoista ja oli enään 118, kuulemma vasta jos alle sadan mennään niin rautatabletit kehiin, joten yritetään sen yläpuolella pysyä. Lääkärinä oli eri täti kuin viimeksi ja kyllä oli niin kovakourainen että! Viimeksi oli todella helläkätinen nuori nainen niin tuo tämänkertainen oli kyllä niin kaukana hellästä kun olla voi. Taitaa jäädä edes kymmenen kilon painonnousu raskauden aikana vaan haaveeksi ellei tässä lopussa nyt jotain superlihoamista tapahdu, sillä tämänhetkinen tilanne on ennen raskautta painosta +3,2kg ja ensimmäisen neuvolakäynnin painosta +4,3kg ja viikkoja on kuitenkin tällä hetkellä jo 27+1 joten 12 viikkoa ja 6 päivää enään jäljellä laskettuun aikaan! :) Toisaalta eipä tuo paino itseäni ainakaan haittaa, en edes halua yhtään ylimääräistä koska puntarille meno on jo nyt vaikeaa tai varsinkin numeroiden katsominen kun en ole koskaan painanut näin paljoa kun mitä nyt, sillä oon ala-asteen loputtua ollut tosi tarkka siitä mitä painan ja sen takia varmaan olenkin aina ollut tämmönen pieni ruipelo.
Tähän väliin eiliseltä (rv 27+0) muutama masu kuva.


Viimeisestä kuvasta hyvin näkee missä kohdassa kohtu ja ylipäätään tuo pallomaha on, sitä ei paljoa takaapäin katsella, vaikka tiimalasin muoto mun vartalosta onkin tän raskauden myötä hävinnyt. :D

Eiköhän tässä ole nyt yhdelle postaukselle tarpeeksi ja vähän liikaakin päivitelty mutta minkäs teet kun ei useammin jaksa päivitellä. Viikon päästä maanantaina menen Tampereelle vähän shoppailemaan ja sitten tiistaina alkaakin perhevalmennus, sitä odotellaan jo innolla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti