Kickstart my heart

Kickstart my heart

lauantai 15. joulukuuta 2012

Rv 24+1

Eilen tosiaan alkoi 24 viikko, eli enään 15 viikkoa ja 6 päivää odottelua jäljellä! Mihin tää aika oikeesti katoaa?? :D Meillä on molemmilla ollut alusta asti poika-olo, joten ehkä siitä syystä pikkumuru on saanut masu nimekseen KALEVIN. :D Aluksi Kalevin kanssa vuorotteli kyllä Kerttukin mutta tässä ajan kuluessa se nimitys on jäänyt melko vähälle. En edes jotenkin osaa ajatella vauvaa tyttönä, vaikka tietysti molemmat on ihan yhtä tervetulleita. Välillä sitten muutama kuva viime viikolta, viikkoja taisi silloin olla 23+4.





Mulla ois myös yksi video kun Kalevilla on potkuilut käynnissä mutta ehkä ootan että saan kuvattua paremman, tossa se ei potki ihan koko aikaa, ja potkut on vaan semmosia ei niin kovia. Eli ehkä vielä odotan että joskus sattuu olemaan kamera lähellä kun tulee kovia potkuja pitkä sarja ja että niitä tulisi enemmän.

Keskiviikkona oli kiva päivä koska tiesin vähän mitä odottaa ja niinhän siinä sitten kävi että mentiin kihloihin! :) Menin töiden jälkeen kauppaan ja kiertelemään muutamia vaatekauppoja kun mua kiellettiin tulemasta suoraan töistä kotiin. Vähän ennen kuutta menin sitten kotiin ja sielä oli olkkari ja parveke täynnä kynttilöitä ja se oli sitten menoa, paluuta ei oo. :D Lähdettiin sitten vielä samana iltana kaupungille katsomaan sormuksia mutta kerettiin käydä vaan yhdessä kaupassa mistä Juuso tilasi itelleen sormuksen, mä löysin sitten seuraavana päivänä itelleni sopivan mutta sekin piti tilata kun ei ollut oikeita kokoja mutta ensi viikon aikana pitäisi meidän molempien rinkulat tulla. Käytiin keskiviikkona sitten illalla vielä syömässä Pancho Villassa, onhan siellä hyvää ruokaa mutta ei sinne kyllä usein oo varaa mennä kun ne on niin kalliita kaikki annokset, ainakin meidän budjetilla.

Tänään lähdetään hetken päästä kunhan saan meikattua niin Seinäjoelle vähän jouluostoksille ja käydään ehkä samalla Huvikummusta tilaamassa meille yhdistelmävaunut, riippuu vähän kauanko niissä on toimitusaika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti