Kickstart my heart

Kickstart my heart

lauantai 15. syyskuuta 2012

Veriveljet

Oon ollut nyt toosi laiska kirjottamaan, nukun vaan koko ajan kun on niin väsy, en jaksa käydä enään edes koneella. Tai silloin kun käyn selaan vaan nopeeta kaikki paikat ja äkkiä pois, en jaksa ajatellakkaan että jumittaisin koneella monta tuntia, saati että alkaisin kirjottamaan tänne jotain pitkää tarinointia! Mutta nyt oon semi pirtee ja voisin vähän jotain kirjottaa. Viime viikonloppuna oltiin tampereella teatterissa ja samalla vähän shoppailemassa. Lauantaina mennessä käytiin parkanossa Reiman tehtaanmyymälässä, tai joku semmonen, sieltä ostin vauvalle yhet ihanat pienet sukat, sitten muumibodyn ja kypäräpipon ja yhteensä kaikki maksoi alle kympin! Sielä on ne tarjoukset tosi halpoja, mutta ne mitkä ei oo tarjouksessa ei kyllä sitten oo mitenkään halpoja, mutta kannattaa käydä jos vaan ohi ajaa, sielä on paljon muutakin kun lastenvaatteita.

Tampereella sitten muutamassa kaupassa kerettiin käydä ja sen jälkeen mentiin syömään. Ennen kuutta mentiin hotelliin viemään tavarat ja laittamaan ittemme kuntoon ja puoli seitsemän aikaan lähdettiin kävelemään teatterille. Siinä aulassa myytiin veriveljet lehtiä ja tottakai jouduin sortumaan ja maksamaan 5euroa siitä! :D Mentiin sitten sinne ylös odottamaan että salin ovet aukeaisi ja sielä ne vielä harjotteli lauluja. Siinä sitten selailtiin juuri tehtyä heräteostosta ja voi että meidän Jussi poika oli niin komee kuvissa että! Vähän ennen seitsemää sitten päästiin istumaan ja kyllä meitä äitin kanssa jännitti miten se Jussi sielä pärjää. :D Sitten vihdoinkin sammui valot ja esitys alkoi. Kyllä nousi molemmilla hymy korviin asti kun Jussi ensimmäisen kerran astui näyttämölle ja voi luoja että se olikin komee kun teatterin tipsut oli sitä vähän siistiny (oli jo aikakin:D). Kyllä oli hiukset kerrankin niin siistit, ja parta oli muotoiltu (mitä se ei oo ikinä ollut, se vaan aina rehottaa) ja meikkiäkin sille oli laitettu, niinkun kaikille näyttelijöille, oli poskipunaa ja silmissäkin vähän rajausta ja puuteria niin paljon että vähän kun olis puhaltanu sen naamaan niin olis vaan pölähtäny! :D


Vähän etukäteen jännitin sitä, miten Jussin puhe-osuudet menee, laulut ei jännittänyt yhtään, mutta Jussi nyt ei mikään maailman puheliain muutenkaan ole. Hyvin se omat sanansa muisti, yhdessä kohdassa meinasi ääni vähän mennä, mutta siinä ei onneksi ollut mitään pitkää pätkää mikä ois pitänyt puhua, vaan se sai pitää taukoja kun joku muu puhui välillä. Samoin sen kohdan jälkeen tulleessa Jussin laulussa meinasi ääni välillä loppua, mutta hyvin se sen hoiti kuitenkin loppuun. :) Näytelmän loppu oli tosi surullinen, melkein itekkin aloin itkeä, ympäriltä kuului kymmeniä muitakin niiskutuksia kertoen siitä että jotkut alkoi itkeä ja kyllä mullakin ne silmät märät oli mutta en itkeny!! :D Näytöksen jälkeen mentiin ulos teatterista niin rannassa oli ilotulitus, jota jäätiin sillalle sitten katsomaan. Sen jälkeen päätettiinkin käydä mäkkärissä hakemassa vähän iltapalaa ja puoli 11 aikaan tultiin hotellille. Syötiin ja yövaatteet päälle ja nukkumaan! Normaalisti oltais kyllä lähdetty muutamalla Dogsiin tai Roosteriin niinkun aina ennen ollaan tehty, mutta nyt ei oikeen voi kun tuo mini on tuolla masussa vaikka ainahan mä oisin yhden jääveden voinu tilata. :D

Sunnuntaina ensin sitten käytiin aamupalalla ja sen jälkeen pakattiin tavarat ja lähdettiin Bauhaussiin, josta ostettiin äitin ja niitten makkariin tapetit. Sen jälkeen käytiin Luhdan myynnissä, mikä on muutaman kerran ollut vaasassakin. Sitten jatkettiin matkaa Ikeaan josta aina tarttuu mukaan "kaikkea pientä". Ostin maustepurkkeja joita mulla oli jo ennestään 6, niin ostin 8 lisää. Sitten ostin puisen leikkuulaudan, kangasta tuolinpäällisiin, ja mitähän muuta.. En muista enää mutta alle 100 eurolla selvittiin siitä kaupasta ulos! Ennen ulostautumista käytiin kuitenkin lihapullilla (perus). :D Ikeasta tultiin sitten lielahteen kodin ykköseen ja muutamaan muuhun kauppaan ja viiden jälkeen sitten lähdettiin ajamaan kotiin.

Tää viikko on sitten taas mennyt tosi nopeeta. Alkuviikko oli raskas, kolmeen päivään ei pysynyt mikään sisällä, loppuviikko ollut vähän parempi, kunnes eilen oksensin ensimmäistä kertaa verta. Siinä vaiheessa tietää että nyt on mennyt vähän liian pitkälle. Siinä tilanteessa sairaalaan pitäis mennä mielellään heti tiputukseen, mutta en ollut halukas menemään joten päätin olla oksentamatta loppupäivän keinolla millä hyvänsä koska jos vielä uudestaan tekisin saman, lähtö tulis heti. En sitten enään loppupäivänä oksentanut, makasin vaan koko ajan, muutaman kerran nousin vaan että käyn vessassa. Katotaan nyt miten tulevat päivät menee, uusiutuuko sama että vielä verta tulee, sitten varmaan täytyy parin kolmen päivän visiitti tippaan tehdä että saa sisuskalut vähän rauhottua välillä.

Torstaina oltiin seinäjoelle äitin tädin 60v synttäreillä illalla. Oli kivaa nähdä äitin puolen sukulaisia, kun niitä aika harvoin näkee. Tottakai sieläkin puhe kääntyi vauvoihin ja miksei kenellekkään niistä lapsista tuu vauvoja että noi tätylit sais olla mummuja. Siinä me sitten äitin ja Juuson kanssa hymähdeltiin kun tiedettiin mikä kauhukakara tuola mahassa onkaan ja äitistä tulee mummu! Ensimmäisenä, vaikkei se vielä oo lähelläkään niitä ikäluokkia mitä noi tädit on (50-60v). Äiti on vasta vähän yli 40 ja minä meen ja pyöräytän sille lapsenlapsen vaikka muut kaipais sitä paljo kipeemmin. :D Tänään pitäis mennä mumman ja paapan luo leikkaamaan mun serkkupoikien hiukset, mitä oon lykännyt jo monta viikkoa. Ens viikolla meen itekkin kampaajalle, alkoi hajottaa näiden mun hiuksien kanssa, että pakko mennä vaikka ajattelin vielä ens kuun puolelle odottaa mutta ei pystynyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti