Kickstart my heart

Kickstart my heart

torstai 12. helmikuuta 2015

Elämässä sattuu ja tapahtuu

Ensiksi taas anteeksi tämä pitkä hiljaisuus... Elämä on taas osoittanut sen, miten nopeasti asiat saavat aivan uuden käänteen. Tällä kertaa asia liittyy asunto- ja asumiskuvioihin. Ollaan asuttu tässä nykyisessä asunnossa vuodenvaihteesta 13/14 asti, eli aikalailla vuoden ja vähän yli kuukauden. Ollaan ajan kanssa tehty tästä omannäköinen, meidän perheen oma koti. Molemmat tykätään todella paljon tässä asua, tykätään itse asunnosta, naapureista ja koko tästä alueesta. Ollaan asuttu tähän mennessä vuokralla tässä ja tarkoitus olikin asua vielä vähintään pari-kolme vuotta, jonka jälkeen harkitaan jonkunnäköistä omakotitaloa.

Vajaa kuukausi sitten tulikin yhtäkkiä yksi sunnuntai-ilta vuokranantajan toimesta tieto, että aikovat myydä meidän asunnon... Molemmilla meni kyllä nallekarkit väärään kurkkuun sitä viestiä lukiessa. Heti seuraavalla viikolla tulikin jo välittäjää jos toistakin arvioimaan asuntoa ja me oltiin pää pyörryksissä että mitäs nyt, ei meillä oo sitä plan b:tä.. Omistaja tarjosi myös meille vaihtoehtoa ostaa asunto ja toki oltiinkiin kiinnostuneita, koska meillehän tämä koti on ja meiltähän tässä on koti menossa alta. Me pessimistit ollaan nyt jokaisena mun vapaapäivänä juostu pankista toiseen ja tänään iltapäivällä oli sillä saralla melkoisen tuottelias päivä, nimittäin meille näytettiin lainan suhteen vihreää valoa!!! Pankista kun poistuttiin suupielet korvissa asti, oli molempien ilmeet varmasti näkemisen arvoisia... :D

Meidän tilanne kun ei ole mikään ideaalipohja lainan saannille.. Mulla on kyllä vakituinen työ, mutta teen vain nelipäiväistä viikkoa ja tuo miekkonen kun on jo muutaman kuukauden taas ollut työttömänä, joten ei osattu edes unelmoida siitä, että ihan oikeasti lainaa mistään saisi, ainakaan siis tuolle summalle, joka tässä nyt on kyseessä.

Nyt sitä ollaankin taas aivan uuden asian edessä, ollaan ihan oikeasti nyt ostamassa molempien kohdalla sitä ensimmäistä asuntoa! Toki ollaan jonkun verran selvillä siitä mitä tässä nyt tapahtuu, mutta silti konkreettisesti oon aivan hukassa ja pää pyörällä että mitä siirtoja tässä nyt seuraavaksi tulisi tehdä, onneksi on kaikenmaailman herra iso herrat jotka kertoo mitä seuraavaksi pitää tehdä. Jotenkin tuntuu ajatuksenakin niin kaukaiselta, että pian tämä on ihan virallisesti meidän OMA koti! :)

Tästä tekstistä tuli nyt taas aivan sekamelskaa kun ajatukset pyörii tuhatta ja sataa, mutta toivottavasti järki palaa pääkoppaan seuraavina päivinä.. Onneksi mulla on enää huominen töitä ja sen jälkeen kolme päivää vapaata, saa pitkästä aikaa kunnolla rentoutua ja varsinkin kun meidän uusi sohvakin tulee vihdoin ja viimein huomenna, niin saan loikoilla koko illan sohvalla hyvällä omalla tunnolla kun poitsukkeli on mennyt nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti